Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampa

Tako

Lampa Tako (hobotnica na japanskom) je stolna lampa inspirirana španskom kuhinjom. Dvije baze podsjećaju na drvene tanjire na kojima se služi "pulpo a la gallega", dok njegov oblik i elastična traka dočaraju bento, tradicionalni japanski sanduk. Dijelovi su sastavljeni bez vijaka, što olakšava sastavljanje. Pakiranje u komade smanjuje i troškove pakiranja i skladištenja. Spoj fleksibilnog polipropenskog senčila skriven je iza elastične trake. Rupe izbušene na dnu i gornjim dijelovima omogućuju protok zraka kako bi se izbjeglo pregrijavanje.

Ime projekta : Tako, Ime dizajnera : Maurizio Capannesi, Ime klijenta : .

Tako Lampa

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.