Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 dizajniran je tako da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računara kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko granice s Tajlandom. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike prvi put korak po korak. Dvobojni ton na ploči za štampanje prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju jedna od najvažnijih, klasičnih i specijalnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenad dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda je blistava i glatka površina stolice Serenad sa drugačijim i posebnim dizajnom napravljena samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe fotelja je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelja. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.

Park Klupa

Nessie

Park Klupa Ovaj projekt zasnovan je na konceptu ideje „Drop & Forget“, odnosno jednostavne instalacije na licu mjesta uz minimalne troškove instalacije u odnosu na postojeće infra-strukture urbanog okruženja. Robusna betonska tekućina, pažljivo izbalansirana, stvara zagrljaju i ugodno iskustvo sjedenja.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-ja je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni urađeni proizvod skulptura je zvuka koja reproducira zvuk. Kao gramofonska ploča spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji radi utjelovljenja gramofona Calliope.

Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik koji će utjecati na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu ka spiralnom putu koji omogućava istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.