Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske igračke raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi ima 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kada ga podignete sa stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kada okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput vučenja, guranja, okretanja itd.

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti letnji vetar? Uvek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako čuvati i kako ga posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Htio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Dopustite djeci da se igraju sa njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomozite im da razumiju svoje okruženje.

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno multifunkcionalno rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno i kao kolijevka kada se dvije Dimdim-ove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje je sačinjena od drveta sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice se mogu montirati jedna na drugu uz pomoć dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira kolijevka za bebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polu-torus karbonskim prikazom i vremenskim prikazom (rupe u svjetlu). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a senzor svjetla će pratiti jačinu osvjetljenja.

Ubacivač Hrane

Food Feeder Plus

Ubacivač Hrane Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe ih mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što zdrobite hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus ima veću, fleksibilnu silikonsku vrećicu da zadovolji rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućava malim djeci da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice nije potrebno čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite sigurnosnu bravu i bebe mogu uživati u samohranjenju svježom hranom.