Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformatorska Sofa

Mäss

Transformatorska Sofa Htio sam stvoriti modularni kauč koji se može transformirati u nekoliko zasebnih rješenja za sjedenje. Čitav namještaj sastoji se od samo dva različita komada istog oblika da se dobiju razna rješenja. Glavna struktura je isti bočni oblik naslona za ruke, ali samo deblji. Nasloni za ruke se mogu okrenuti za 180 stepeni da biste promijenili ili nastavili glavni komad namještaja.

Ime projekta : Mäss, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : .

Mäss Transformatorska Sofa

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.