Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.

Ime projekta : Eternity, Ime dizajnera : George Drakakis, Ime klijenta : Escofet.

Eternity Gradska Klupa

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.