Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji u maloj količini, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn sa modernom funkcionalnošću, kako bi stvorio jasno i sposobno rešenje za lični transport. Značajke uključuju raspon od 35 milja, maksimalnu brzinu od 22 MPH (trkački režim od 35 MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente širom. www.iconelectricbike.com

Ime projekta : ICON E-Flyer, Ime dizajnera : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Ime klijenta : ICON.

ICON E-Flyer Električni Bicikl

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.