Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip koji treba sakriti punu stolicu u ladici, a stolica se ne primjećuje, i koja se vidi kao glavni glavni namještaj. Većina će pomisliti da su stolice još par ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija je u velikoj meri potekla od posete Pittamigliovoj kasti i svim njenim simboličkim, skrivenim porukama kao i skrivenim i neočekivanim vratima ili punim sobama.

Ime projekta : Ludovico Office, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Office Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.