Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nameštaj Koji Se Transformiše

Ludovico

Nameštaj Koji Se Transformiše Način uštede prostora prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se smjestite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Takođe možete imati tablicu koja se može koristiti kao radni stol kada se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerovatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.

Ime projekta : Ludovico, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Nameštaj Koji Se Transformiše

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.