Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nameštaj Koji Se Transformiše

Ludovico

Nameštaj Koji Se Transformiše Način uštede prostora prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se smjestite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Takođe možete imati tablicu koja se može koristiti kao radni stol kada se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerovatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.

Ime projekta : Ludovico, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Nameštaj Koji Se Transformiše

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.