Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama

Ime projekta : Electra, Ime dizajnera : E.C.A. Design Team, Ime klijenta : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Slavine

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.