Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
42 "bms Vodio Televizor

Agile

42 "bms Vodio Televizor AGILE LED televizor dizajniran je tako da naglašava sliku na ekranu primjenom uskih okvira i uhvati TV trend sa vitkim izgledom. Oštrina na tankoj ivici oko ekrana pruža različite refleksije i sjaj svetlosti na površini, što rezultira s lakoćom dizajna. To utiče i na dizajn postolja za televizor. Metalne završne površine s matiranim plastičnim nogama i poluprozirnim vratom stopala izvode se s istim ciljem kao i za TV. Dio prilagodbe AGILE-a su prozirne leće u bojama.

Ime projekta : Agile, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

Agile 42 "bms Vodio Televizor

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.