Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objekt je piggy bank. Jedinstveni izgled u obliku karaktera kombinira skupi, prestižni nakit odlikuje se simpatičnim i ljubaznim i stalnim prisustvom članova porodice, a prikupljanje sredstava vrlo je funkcionalna svojstva. Ali najistaknutija karakteristika DeePee - koja se uz standardne funkcije savršeno susreće - je ta nova formulacija, jedinstveni i komplementarni kontekstualizirani "dragulj" sve ekskluzivne kuće.

Ime projekta : DEEPE, Ime dizajnera : Zoltan Madosfalvi, Ime klijenta : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Bank

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.