Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da ovu stvar sagledamo iz novog ugla. Želimo dati priliku uživati u procesu upotrebe sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao otvor za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za udobnu upotrebu i sistem čišćenja. Tokom korišćenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj efekt, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.

Ime projekta : Angle, Ime dizajnera : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Ime klijenta : ARCHITIME design group.

Angle Umivaonik

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.