Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pojedinačni Kućni Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Pojedinačni Kućni Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalistički, elegantan dizajn, u suprotnosti s tradicionalnim dizajnom termostata. Prozirna kocka u trenu prelazi iz bijele u boju. Sve što morate učiniti je nanijeti jedan od 5 međusobno izmjenjivih filmskih boja na stražnjoj strani uređaja. Meka i lagana, boja donosi osjetljiv dodir originalnosti. Fizičke interakcije svode se na minimum. Jednostavan dodir omogućava promjenu temperature dok su sve druge kontrole izrađene iz korisnikovog pametnog telefona. Zaslon E-tinta izabran zbog svog neusporedivog kvaliteta i minimalne potrošnje energije.

Ime projekta : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Ime dizajnera : Netatmo, Ime klijenta : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Pojedinačni Kućni Termostat

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.