Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar

Deco

Ormar Jedan ormar visio je nad drugim. Veoma jedinstvenog dizajna, koji omogućavaju da namještaj ne ispunjava prostor, jer kutije ne stoje na podu, već vise. Vrlo je zgodan za upotrebu, jer su kutije podijeljene po skupinama i na taj način će biti vrlo zgodan za korisnika. Dostupna je varijanta u boji materijala.

Ime projekta : Deco, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Deco Ormar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.