Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Razmišljajući o moru kao o svijetu u neprekidnom pokretu, uzeli smo "val" kao njegov simbol. Polazeći od ove ideje, modelirali smo linije trupa koji su, čini se, slomili se da bi se pravili. Drugi element u osnovi projektne ideje jest koncept životnog prostora koji smo željeli nacrtati u svojevrsni kontinuitet između interijera i eksterijera. Kroz velike staklene prozore dobivamo pogled od gotovo 360 stupnjeva, što omogućava vizualni kontinuitet izvana. Ne samo da se kroz velika staklena vrata otvoren život iznutra projicira u vanjske prostore. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Ime projekta : WAVE CATAMARAN, Ime dizajnera : Roberta Visintin, Ime klijenta : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser Yacht

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.