Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompostirajuća Ambalaža

cellulose net tube

Kompostirajuća Ambalaža Smeće glatko veličine Njemačke se sliva na Tihi ocean. Korištenje ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradivim tvarima da uđu u lanac opskrbe. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostiva Modal celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Reweom jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krompir, luk i agrume.

Ime projekta : cellulose net tube , Ime dizajnera : Verpackungszentrum Graz, Ime klijenta : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Kompostirajuća Ambalaža

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.