Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompostirajuća Ambalaža

cellulose net tube

Kompostirajuća Ambalaža Smeće glatko veličine Njemačke se sliva na Tihi ocean. Korištenje ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradivim tvarima da uđu u lanac opskrbe. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostiva Modal celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Reweom jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krompir, luk i agrume.

Ime projekta : cellulose net tube , Ime dizajnera : Verpackungszentrum Graz, Ime klijenta : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Kompostirajuća Ambalaža

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.