Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Građevinski Komplet

JIX

Višenamjenski Građevinski Komplet JIX je građevinski komplet koji je kreirao njujorški vizuelni umjetnik i dizajner proizvoda Patrick Martinez. Sastoji se od malih modularnih elemenata koji su posebno dizajnirani kako bi omogućili spajanje standardnih slamki za piće, kako bi se stvorio širok izbor konstrukcija. Konektori JIX dolaze u ravnim mrežama koje se lako razdvajaju, presijecaju i fiksiraju na svoje mjesto. Pomoću JIX-a možete izgraditi sve od ambicioznih struktura prostorije do zamršenih skulptura stola, a sve pomoću JIX konektora i slamki za piće.

Ime projekta : JIX, Ime dizajnera : Patrick Martinez, Ime klijenta : Blank Bubble.

JIX Višenamjenski Građevinski Komplet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.