Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Građevinski Komplet

JIX

Višenamjenski Građevinski Komplet JIX je građevinski komplet koji je kreirao njujorški vizuelni umjetnik i dizajner proizvoda Patrick Martinez. Sastoji se od malih modularnih elemenata koji su posebno dizajnirani kako bi omogućili spajanje standardnih slamki za piće, kako bi se stvorio širok izbor konstrukcija. Konektori JIX dolaze u ravnim mrežama koje se lako razdvajaju, presijecaju i fiksiraju na svoje mjesto. Pomoću JIX-a možete izgraditi sve od ambicioznih struktura prostorije do zamršenih skulptura stola, a sve pomoću JIX konektora i slamki za piće.

Ime projekta : JIX, Ime dizajnera : Patrick Martinez, Ime klijenta : Blank Bubble.

JIX Višenamjenski Građevinski Komplet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.