Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijećnjaci

Hermanas

Svijećnjaci Hermanas je obitelj drvenih svijećnjaka. Oni su poput pet sestara (hermana) spremnih da vam pomognu u stvaranju ugodne atmosfere. Svaki svijećnjak ima jedinstvenu visinu, tako da kombinirajući ih zajedno moći ćete simulirati efekt osvjetljenja svijeća različitih veličina jednostavnim korištenjem standardnih svjetala. Ovi svijećnjaci napravljeni su od okrenute bukve. Oslikane su u različitim bojama što vam omogućava da stvorite svoju vlastitu kombinaciju kako bi se uklopili na vaše omiljeno mjesto.

Ime projekta : Hermanas, Ime dizajnera : Maurizio Capannesi, Ime klijenta : .

Hermanas Svijećnjaci

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.