Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kontejner Za Začine

Ajorí

Kontejner Za Začine Ajorí je kreativno rješenje za organiziranje i čuvanje različitih začina, začina i začina kako bi se zadovoljile i uklopile različite kulinarske tradicije svake zemlje. Njegov elegantan organski dizajn čini ga kiparskim komadom što rezultira odličnim ukrasom koji se odražava kao pokretač razgovora oko stola. Dizajn pakiranja inspirisan je kožom češnjaka i postaje jedinstveni prijedlog eko pakiranja. Ajorí je ekološki prihvatljiv dizajn za planetu, inspirisan prirodom i u potpunosti izrađen od prirodnih materijala.

Ime projekta : Ajorí, Ime dizajnera : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Ime klijenta : photoAlquimia .

Ajorí Kontejner Za Začine

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.