Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok čistoća WC školjke ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona ostavlja i jednostavan i minimalni povjetarac u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće sa čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajniranog sedišta presvlake lako odvojivog, zaključavajućeg mehanizma toaletnih sjedala je funkcijska kontrolna tipka koja se umetne u unutarnji dio garniture. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Ime projekta : SEREL Purity, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity To Je Zidni Wc Pan

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.