Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Dizajn web stranica, razglednice, značke, vizitkade i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolinom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima formirajući njen vizualni identitet.

Ime projekta : SAKÀ, Ime dizajnera : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Ime klijenta : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Za Kuću Za Odmor

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.