Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip koji treba sakriti punu stolicu u ladici, a stolica se ne primjećuje, i koja se vidi kao glavni glavni namještaj. Većina će pomisliti da su stolice još par ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija je u velikoj meri potekla od posete Pittamigliovoj kasti i svim njenim simboličkim, skrivenim porukama kao i skrivenim i neočekivanim vratima ili punim sobama.

Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija za sat. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najpriznatiji ikada postojali.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, ovaj časopis za časopis podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o evropskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inostranstvo. Uključuje pasoš slavne ličnosti u svako izdanje. Putovnica „Republic of Travels“ ima lične podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s našom porodicom i članovima da bolje uživamo u svom domu.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja, a svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Imajte zabavnu godinu sa svojim „malim zoološkim vrtom“! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Nameštaj Koji Se Transformiše

Ludovico

Nameštaj Koji Se Transformiše Način uštede prostora prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se smjestite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Takođe možete imati tablicu koja se može koristiti kao radni stol kada se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerovatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.