Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bašta

Tiger Glen Garden

Bašta Vrt Tiger Glen je vrt kontemplacije sagrađen u novom krilu Johnson muzeja umjetnosti. Inspirirana je kineskom prispodobom, pod nazivom Tri smijeha tigrastog glena, u kojoj troje ljudi prevladava svoje sektaške razlike da bi pronašlo jedinstvo prijateljstva. Vrt je dizajniran u strogom stilu koji se na japanskom naziva karesansui u kojem se stvara slika prirode s rasporedom kamenja.

Ime projekta : Tiger Glen Garden, Ime dizajnera : Marc Peter Keane, Ime klijenta : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Bašta

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.