Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj određeni centar za njegu kože. Grede bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu do okolnog prostora. Zona opuštanja uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom luke Victoria.

Ime projekta : Neo Derm The Center, Ime dizajnera : Danny Chan, Ime klijenta : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Medicinski Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.