Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projektni kratak bio je zadržati planinski kontekst, ne odavajući rustikalne uspomene na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći metalne, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima sticanje upotrebne i sentimentalne vrijednosti nakon što će ih vlasnici smatrati korisnim i poznatim, kao i osmisliti s transformatorskom snagom materijala na umu.

Ime projekta : Redefinition, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativna Pregradnja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.