Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Capsule Lamp

Lampica Prvobitno je svjetiljka dizajnirana za dječju odjeću. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobijaju od automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema lampi, može se videti gomila raznobojnih igračaka sa kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se podesiti i sadržaj zamijeniti kako vam se sviđa. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje jedinstvena vaša osobna pripovijest, čime kristalizira vaš život i stanje uma u određeno vrijeme.

Ime projekta : Capsule Lamp, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : .

Capsule Lamp Lampica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.