Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Ovo je izložbeni dizajnerski projekt modne revije za modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama naglašava potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj putni show napravio u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve strukture izložbenih kabina bile su „fabrički pripremljene“, a fabrički su ugrađene u fabriku. Neki dijelovi se mogu ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Ime projekta : Boom, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : PMTD Ltd..

Boom Izložba Na Cestama

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.