Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Oberbayern

Stambena Kuća Dizajner vjeruje da dubina i značaj prostora živi u održivosti koja proizlazi iz jedinstva međusobno povezanih i suovisnih čovjeka, prostora i okoliša; stoga sa ogromnim originalnim materijalima i recikliranim otpadom, koncept je materijaliziran u dizajnerskom studiju, spoju kuće i ureda, za stil dizajna koji koegzistira sa okruženjem.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni dizajnerski projekat koji proučava muzičku percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljavanja muzike. Prvi je čisto senzacionalan koristeći termoaktivni materijal, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju muzičke prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizuelnih formi. Ljudi se ohrabruju da komuniciraju sa instalacijama i istražuju muziku vizuelno sa sopstvenom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Brenda

Math Alive

Identitet Brenda Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u okruženju miješanog učenja. Parabolični grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V spojeno je kontinuiranom linijom koja pokazuje interakciju između vaspitača i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu čarobni klinci u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio balansirati zabavno i privlačno okruženje za ciljnu publiku sa profesionalizmom kao brendom obrazovne tehnologije.

Kolekcija Nakita

Biroi

Kolekcija Nakita Biroi je 3D štampana serija nakita koja je inspirisana legendarnim nebeskim feniksom, koji se baca u vatru i ponovo se rađa iz sopstvenog pepela. Dinamične linije koje formiraju strukturu i Voronoi uzorak raširen po površini simboliziraju feniksa koji oživljava iz gorućeg plamena i leti u nebo. Uzorak mijenja veličinu kako bi tekao preko površine dajući osjećaj dinamike strukturi. Dizajn, koji sam po sebi pokazuje prisutnost nalik skulpturi, daje nosiocu hrabrost da napravi korak naprijed iscrtavajući svoju jedinstvenost.

Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih šara na površinama. Odabir određenog riječnog kamenja i njihov raspored pretvara ove šare u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno pored drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onome što već postoji.

Vizuelni Identitet

Imagine

Vizuelni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantno dizajniran enterijer i centar, nudeći posetiocima mirno iskustvo da obnove svoju energiju. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i ambalaže slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da bi posjetiteljima centra pomogli da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerka je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.