Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kada se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam je uveden u područje prakse koje je do tada bilo uglavnom ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški farmeri. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i radio u uskoj suradnji s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove linije proizvoda je "Free from". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove koriste se tamna i zgusnuta ambalaža, a naš dizajn ne sadrži nijedan optički balast. S druge strane, asortiman je takođe za alergičare i osjetljive na hranu. Tako da se čini gotovo namerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u januaru 2013. godine i izuzetno je uspješna. Povratne informacije o maloprodajnom poslu su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando potkrovlja: Informacije su građevni materijal našeg univerzuma. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured za arhitekturu loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Bila je inspirirana kvantnom fizikom Wheelera, arhitekturom Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatičkom ekspertizom ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst Ilone Koglin slobodna novinarka

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspirisan ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes dizajnirani su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su i da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i da olakšaju prikupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Roba“ je specijalizovana za unutrašnje radove. Kompanija, vjerna motu „finske drvene robe“, ostvaruje posebno ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Dopisnica odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog drvenog furnira. Vizitke „utjelovljuju“ slogan kompanija stvaranjem trodimenzionalne sobe u kojoj se nalaze tipični drveni proizvodi.