Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel je smješten u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, čiji dizajn inspirira lokalna vinska špilja, prostor koji izaziva snažnu želju za istraživanjem. Lobi je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći tako prepoznatljiv kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika prilikom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljem nivou.

Stambena Kuća

Soulful

Stambena Kuća Čitav prostor zasnovan je na smirenosti. Sve boje pozadine su svijetla, siva, bijela itd. Kako bi se uravnotežio prostor, u prostoru se pojavljuju neke jako zasićene boje i neke slojevite teksture, poput tamno crvene, poput jastučića s jedinstvenim otiscima, poput nekih teksturiranih metalnih ukrasa . Oni postaju raskošne boje u foajeu, istovremeno dodajući odgovarajuću toplinu prostoru.

Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora

Studds

Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora Studds Accessories Ltd je proizvođač kaciga i dodataka za dva kotača. Kacige za studdse tradicionalno su se prodavale u prodajnim mjestima više marki. Otuda je postojala potreba da se stvori identitet brenda koji je zaslužio. D'art je konceptualizirao trgovinu, nudeći inovativne dodirne točke poput virtualne stvarnosti proizvoda, interaktivne tablice sa zaslonom osjetljivim na dodir i kacige za dezinfekciju kaciga itd. Proučava trgovinu kaciga i dodataka, privukao je značajan broj kupaca, vodeći maloprodajno putovanje kupaca do sledećeg nivoa.

Dizajn Enterijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Enterijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekat je koji pokazuje modernu suvremenu vibraciju s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti mjesto zaista jedinstveno i nadahnuće su pogledali u ptičje gnijezdo. Koncept je tada oživio pomoću kolekcije sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živahna struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Dizajn Enterijera Kafića

& Dough

Dizajn Enterijera Kafića Sjedište klijenta je u Japanu s trgovinama robnih marki od 1.300 krafni, a Dough je marka kafića koja je novorazvijena i prva je trgovina koja je otvorila svečano otvaranje. Izdvojili smo snagu koju naš klijent može pružiti i odrazili smo ih na nacrte. Iskorištavajući snagu našeg klijenta, jedna od prvih karakterističnih tačaka ovog kafića je odnos šaltera za kupovinu i kuhinje. Postavljanjem zida i prozora s uravnoteženom šankom, naš klijent je dobar u ovom načinu rada, učiniće da klijenti nesmetano teču.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro je trogodišnja limitirana dvorana bara i hrane, namijenjena njegovanju kulturne razmjene pod temom španske i japanske kuhinje. Prilikom posjete užurbanoj Barceloni, prelijepi dodatak grada i interakcija s veselim, velikodušnim ljudima Katalonije nadahnuli su naš dizajn. Umjesto da inzistiramo na potpunoj reprodukciji, fokusirali smo se na djelomičnu lokalizaciju kako bismo zabilježili originalnost.