Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Uzeti zalogaj kao temu dizajna, grafički portreti, modeli zuba, vizualne ličnosti glave glave sve su ključne karakteristike koje pomažu da se potakne okusni pupoljci svakog kupca. Od maštovito smeđeg i bijelog grafičkog plafona, do bijelog super grafičkog zida, do uredno postavljenog zida proizvoda, zajedno sa 100 igara za ugriz koji predstavljaju različite desetljeće, bogat dizajnirani okus crnog humora zbunjuje.

Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Rezultat je bio stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije zasnovane na naprednoj tehnologiji, a istovremeno nudi klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji emitira strogost naučnih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za zemaljski lobi potekla je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.

Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj određeni centar za njegu kože. Grede bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu do okolnog prostora. Zona opuštanja uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom luke Victoria.

Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti poslovno orijentirana djelatnost puna umjetnosti i estetike koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutrašnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, Ping Pong i božićne ukrasne kuglice. Izneli smo legendu o prodaji imovine u tri završne prodajne zadatke. meseci u čitavoj industriji zbog prepoznatljivog dizajna.

Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primenjuje u različitim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše iz zida glamurozno ime kina. Unutar ovog bioskopa svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu kompanije.