Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Soulful

Stambena Kuća Čitav prostor zasnovan je na smirenosti. Sve boje pozadine su svijetla, siva, bijela itd. Kako bi se uravnotežio prostor, u prostoru se pojavljuju neke jako zasićene boje i neke slojevite teksture, poput tamno crvene, poput jastučića s jedinstvenim otiscima, poput nekih teksturiranih metalnih ukrasa . Oni postaju raskošne boje u foajeu, istovremeno dodajući odgovarajuću toplinu prostoru.

Ime projekta : Soulful , Ime dizajnera : Sha Lu, Ime klijenta : MULU .

Soulful  Stambena Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.