Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora

Studds

Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora Studds Accessories Ltd je proizvođač kaciga i dodataka za dva kotača. Kacige za studdse tradicionalno su se prodavale u prodajnim mjestima više marki. Otuda je postojala potreba da se stvori identitet brenda koji je zaslužio. D'art je konceptualizirao trgovinu, nudeći inovativne dodirne točke poput virtualne stvarnosti proizvoda, interaktivne tablice sa zaslonom osjetljivim na dodir i kacige za dezinfekciju kaciga itd. Proučava trgovinu kaciga i dodataka, privukao je značajan broj kupaca, vodeći maloprodajno putovanje kupaca do sledećeg nivoa.

Ime projekta : Studds, Ime dizajnera : D'ART PVT LTD, Ime klijenta : Studds.

Studds Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.