Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realizovan da doprinese normalizaciji života tokom samoizolacije, kao i da kreira specijalnu nagradu za pobednike onlajn turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje za napredak igrača u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih proreza koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i pogodan za transport do dobitnika poštom.

Vješalica Za Odjeću

Linap

Vješalica Za Odjeću Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskom kragnom, teškoće vješanja donjeg rublja i izdržljivost. Inspiraciju za dizajn potekla je spajalica koja je neprekidna i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je odličan proizvod koji olakšava svakodnevni život krajnjeg korisnika i ujedno lijep dodatak butik radnje.

Zaštita Ekrana Za Mobilne Igre

Game Shield

Zaštita Ekrana Za Mobilne Igre Monifilmov Game Shield je 9H kaljeno staklo za zaštitu ekrana napravljeno za 5G mobilne uređaje ERA. Optimiziran je za intenzivno i dugotrajno gledanje na ekranu sa Ultra glatkoćom ekrana od samo 0,08 mikrometara hrapavosti za korisnika da prevuče i dodirne optimalnom brzinom i preciznošću, što ga čini idealnim za mobilne igre i zabavu. Takođe pruža jasnoću ekrana od 92,5 posto sa mogućnošću propuštanja s nultim crvenim sjajem i drugim funkcijama zaštite očiju kao što su anti plavo svjetlo i anti-glare za dugotrajnu udobnost gledanja. Game Shield se može napraviti za Apple iPhone i Android telefone.

Trkačke Medalje

Riga marathon 2020

Trkačke Medalje Medalja 30. godišnjice Međunarodnog maratonskog staza u Rigi ima simboličan oblik koji povezuje dva mosta. Beskonačno kontinuirana slika predstavljena 3D zakrivljenom površinom dizajnirana je u pet veličina prema kilometraži medalje, kao što su puni maraton i polumaraton. Završna obrada je mat bronza, a na poleđini medalje je ugraviran naziv turnira i kilometraža. Traka je sastavljena od boja grada Rige, s gradacijama i tradicionalnim latvijskim šarama u savremenim šarama.

Program Dizajnerskih Događaja

Russian Design Pavilion

Program Dizajnerskih Događaja izložbe, dizajnerski konkursi, radionice, edukativno savjetovanje i izdavački projekti s ciljem promocije ruskih dizajnera i brendova u inozemstvu. Naše aktivnosti potiču dizajnere iz ruskog govornog područja da usavrše svoja znanja i vještine kroz međunarodne projekte i pomognu im da shvate svoju ulogu u dizajnerskoj zajednici, kako promovirati i učiniti njihove proizvode konkurentnima i stvoriti istinske inovacije.

Alat Za Obrazovanje I Obuku

Corporate Mandala

Alat Za Obrazovanje I Obuku Korporativna mandala potpuno je novo sredstvo za obrazovanje i obuku. To je inovativna i jedinstvena integracija drevnog principa mandale i korporativnog identiteta osmišljena s ciljem da poboljšaju timski rad i ukupne poslovne performanse. Štaviše, to je novi element korporativnog identiteta kompanije. Korporativna mandala je grupna aktivnost za tim ili individualna aktivnost za menadžera. Dizajniran je posebno za određenu kompaniju i obojen je timski ili pojedinačno, na slobodan i intuitivan način, gdje svi mogu odabrati bilo koju boju ili polje.