Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za pročišćavanje vode dizajniran da odgovara pojedinačnim laboratorijskim potrebama i prostoru. Dostavlja sve stupnjeve pročišćene vode, pružajući skalabilno, fleksibilno prilagođeno rješenje. Modularni elementi mogu se distribuirati u laboratoriji ili se međusobno povezivati u jedinstvenom formatu tornja, minimizirajući trag sistema. Haptičke kontrole nude visoko podesive brzine protoka doziranja, dok oreol svjetla označava Chorusov status. Nova tehnologija čini Chorus najnaprednijim dostupnim sistemom, smanjujući utjecaj na okoliš i tekuće troškove.

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara Potreban je uvodni dizajn prostora od 1900m2, prije nego što su posjetitelji istražili 145 međunarodnih marki satova u okviru Salon de TE. Da biste privukli maštu posetioca o luksuznom načinu života i romantike, „Deluxe putovanje vlakom“ razvijen je kao glavni koncept. Da bi se stvorila dramatizacija, prijemni tečaj pretvoren je u dnevnu temu kolodvora stavljen u sklad sa večernjim prizorom unutarnje dvorane vlaka, sa prozorima vlakova u veličini vlaka koji emitiraju vizualne vizualne prikaze. I na kraju, multifunkcionalna arena sa pozornicom otvara se raznim robnim vitrinama.

Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vetar je rezidencija iz 20. veka smeštena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, područja u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i inspirativnim porodičnim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i obalom jezera i osjetite duh bajki.

Turistička Atrakcija

The Castle

Turistička Atrakcija Dvorac je privatni projekt započet prije dvadeset godina 1996. godine iz sna iz djetinjstva da izgrade vlastiti Dvorac, isti kao u bajkama. Dizajner je ujedno i arhitekta, konstruktor i dizajner pejzaža. Glavna ideja projekta je stvoriti mesto za porodičnu rekreaciju, kao turističku atrakciju.

Obrazovni Proizvod

Shine and Find

Obrazovni Proizvod Najvažnija prednost ovog proizvoda je jednostavnost učenja i poboljšanja memorije. U Sjaju i nađi svaka sazvežđa je stvorena praktično, a taj izazov se stalno praktikuje. Ima na umu trajnu sliku. Učenje na ovaj način, praktično i učenje i ponavljanje, nije dosadno i čini trajnijim pamćenjem i ugodnijim. Vrlo je emotivan, interaktivan, jednostavan, čist, minimalan i moderan.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ovaj hotel je smešten unutar zidina hrama Dai, na dnu planine Tai. Cilj dizajnera bio je transformirati dizajn hotela kako bi gostima omogućio miran i udoban smještaj, a ujedno i omogućio gostima da iskuse jedinstvenu povijest i kulturu ovog grada. Korištenjem jednostavnih materijala, svijetlih tonova, meke rasvjete i pažljivo odabranih umjetničkih djela, prostor prikazuje osjećaj istorijske i suvremene.