Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Yu Zuo

Hotel Ovaj hotel je smešten unutar zidina hrama Dai, na dnu planine Tai. Cilj dizajnera bio je transformirati dizajn hotela kako bi gostima omogućio miran i udoban smještaj, a ujedno i omogućio gostima da iskuse jedinstvenu povijest i kulturu ovog grada. Korištenjem jednostavnih materijala, svijetlih tonova, meke rasvjete i pažljivo odabranih umjetničkih djela, prostor prikazuje osjećaj istorijske i suvremene.

Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za operatera viljuškara kompanije Sheremetyevo-Cargo je posebna mašina dizajnirana za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu sa upravljačkim sistemom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim ekranom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; postoje i plastični elementi i ergonomske podloge od integralne poliuretanske pjene.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 kvadratnih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetna rješenja i funkcionalni urbani umjetnički predmeti. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javne bašte.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim istorijskim rezidencijama, ovaj projekat predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali ujedno i funkcionalnog i ugodnog.

Novi Obrazac Potrošnje

Descry Taiwan Exhibition

Novi Obrazac Potrošnje Izložba, na planini Alishan, poznatoj turističkoj atrakciji Tajvana, kombinuje umjetnost s tajvanskom industrijom čaja. Posečna suradnja ove izložbe može donijeti novi poslovni modul. Na svakom paketu turisti mogu vidjeti različite izraze koji prenose istu temu i & quot; Tajvan. & Amp; quot; Uronjeni u prekrasan krajolik Tajvana, posjetitelji će imati dublje razumijevanje tajvanske kulture čaja i industrije.

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

FZ

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg Zaštitna oprema vozila je neophodna. Aparat za gašenje požara i sigurnosni čekići, kombinacija ova dva uređaja mogu poboljšati efikasnost bijega osoblja kada dođe do saobraćajne nesreće. Prostor za automobile je ograničen, tako da je ovaj uređaj dizajniran tako da bude dovoljno mali. Može se postaviti bilo gde u privatnom automobilu. Tradicionalni aparat za gašenje požara za vozila je za jednokratnu upotrebu, a ovaj dizajn lako može zamijeniti oblogu. Udobnije je rukovanje, korisnik je lakši za rukovanje.