Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primenjuje u različitim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše iz zida glamurozno ime kina. Unutar ovog bioskopa svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu kompanije.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kafom. Ikoničan izgled govornice inspirisan je tamnim i tupim zrnima kafić. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodne svjetlosti. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri podsećaju na pogled riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Ovo je izložbeni dizajnerski projekt modne revije za modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama naglašava potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj putni show napravio u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve strukture izložbenih kabina bile su „fabrički pripremljene“, a fabrički su ugrađene u fabriku. Neki dijelovi se mogu ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Proboj Grafičkog Dizajna

The Graphic Design in Media Conception

Proboj Grafičkog Dizajna Ova knjiga govori o grafičkom dizajnu; pruža eksplicitni, detaljan pogled na dizajnersku strukturu kao proces koji se koristi za komunikaciju s publikom sa različitim kulturama kroz metode dizajna, uključuje značenje grafičkog dizajna kao uloge, Dizajnerske procese kao tehnike, Brendiranje kao tržišni kontekst, Dizajn ambalaže sa pripremljene predloške i sadrži radove visoko maštovitih kreativaca, koji se koriste za označavanje principa dizajna.

Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured „Mountain“ je glavna tema ovog prodajnog ureda, koja je inspirirana geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa karakterističnim zidovima i prijemnim šalterima nepravilnog oblika ima puno neobičnih i oštrih uglova i uglova koji demonstriraju koncept „planine“. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa plafona, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodan osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.