Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prenosivi Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prenosivi Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalnu formu. Oblikovao sam oblik zvučnika Black Box pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, levi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio talasnog oblika. Jedan je pozitivan oblik talasa i jedan negativan oblik talasa. za korištenje ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima poput mobilnog i računara putem Bluetooth-a i reproducirati zvuk. Takođe ima deljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kada se ne koristi.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare zgrade u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od transformacije fasade do dizajna uređenja interijera, kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Prenosivi Zvučnik

Seda

Prenosivi Zvučnik Seda je funkcionalni uređaj baze obavještajnih tehnologija. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Takođe, digitalne funkcije kao USB priključak i Bluetooth konekcija čine je kao prenosivi uređaj za reprodukciju i zvučnike sa prilagođavanjem kućnom području. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo funkcionira kao radna svjetlost. Također, luksuzan izgled luksuznog izgleda tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Isto tako, korištenje prostora na bolji način jedna je od glavnih karakteristika Seda.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o robnoj marki s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil, kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Takođe je vrlo teško upotrijebiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti potpune informacije o svojim putovanjima i to nije lako kombinirati.