Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore sa finim nivoom, stvoriće razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s misterioznim i tihim, korištenjem laminiranih tkanina i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantni collier inspirisan ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prelijepim slikama XVI i XVII vijeka. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, koristeći crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Ne plemeniti materijal, ali visokog modnog dojmljivog dizajna koji ovaj collier čini ne samo draguljem već i novim ukrasom karoserije.

Program Dizajnerskih Događaja

Russian Design Pavilion

Program Dizajnerskih Događaja izložbe, dizajnerski konkursi, radionice, edukativno savjetovanje i izdavački projekti s ciljem promocije ruskih dizajnera i brendova u inozemstvu. Naše aktivnosti potiču dizajnere iz ruskog govornog područja da usavrše svoja znanja i vještine kroz međunarodne projekte i pomognu im da shvate svoju ulogu u dizajnerskoj zajednici, kako promovirati i učiniti njihove proizvode konkurentnima i stvoriti istinske inovacije.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen tragom kulture i korijena. „Pozitivan i negativan“ paravan djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne ometa ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao i yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, zaista je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.

Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kada se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam je uveden u područje prakse koje je do tada bilo uglavnom ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški farmeri. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i radio u uskoj suradnji s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.