Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Bridal Veil

Luster Ova umetnost - umetnički objekat sa upaljenim svetlima. Prostrana soba sa stropom složenog profila, poput kumulusnih oblaka. Luster se uklapa u prostor, koji glatko struji od prednjeg zida do plafona. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatnih sjaja ptica koje lete stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Ime projekta : Bridal Veil, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Luster

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.