Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Savremeni Qipao

The Remains

Savremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, „Keramika“ je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su osnovni kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn enterijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I provocira ljude koji su zaboravljeni na svoju kulturu i nacionalnost kad god smo mi u generaciji.

Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To se vidi i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koji su im po kvaliteti bliski ili povezani sa ličnim događajima. Sve ove karakteristike daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava stvaranje personaliziranog nakita na osnovu ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš lični umjetnički kod

Nakit

Angels OR Demons

Nakit Svakodnevno smo svjedoci borbe između dobra i zla, tame i svjetla, dana i noći, haosa i reda, rata i mira, heroja i negativca. Bez obzira na našu religiju ili nacionalnost, ispričana nam je priča o našim stalnim pratiocima: anđeo koji sjedi na našem desnom ramenu i demon s lijeve strane, anđeo nas uvjerava da činimo dobro i bilježimo svoja dobra djela. Đavo nas uvjeri. da radimo loše i vodi evidenciju o svojim lošim djelima. Anđeo je metafora za naš "superego", a đavo zalaže za "Id" i stalnu bitku između savjesti i nesvjesnog.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moja osjećaja. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašenim, ranjivim i potrebanom zaštitom. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoodbrani. Iako je taj pojam izblijedio u cijelom ovom projektu, on i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „zemljotres“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjena je jakim ženama, koje su trebale pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna zamisao odiseje monomerom uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom na koži. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi geometrijski oblici i uzorci mogu se kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućava stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno skladnih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može stvoriti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati osobe dobrog vida i ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema sa vidom; kako biste naučili brajev sistem sa prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodate boje. To je proizvod sive boje kao princip percepcije svjetlosti. To je projekt s društvenim značenjem i nadilazi komercijalni tekstil.