Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i haosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren za ove suprotnosti tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje biće izraz samog plesa života.

Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore sa finim nivoom, stvoriće razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s misterioznim i tihim, korištenjem laminiranih tkanina i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantni collier inspirisan ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prelijepim slikama XVI i XVII vijeka. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, koristeći crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Ne plemeniti materijal, ali visokog modnog dojmljivog dizajna koji ovaj collier čini ne samo draguljem već i novim ukrasom karoserije.

Nakit-Minđuše

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Minđuše Postoji jedna pojava koja kontinuirano hara nad našim ponašanjem, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na maštare Sjajna priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. 18K minđuše od belog zlata sa dijamantskim pomračenjem inspirisane su pomračenjem Sunca iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Luksuzne Cipele

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzne Cipele Linija "dragulja u obliku sandala / oblika", nazvana Conspiracy, Gianluca Tamburini, osnovana je 2010. Cipele zavjere kombiniraju tehnologiju i estetiku. Pete i potplati izrađeni su od materijala poput laganog aluminijuma i titanijuma koji se lijevaju u skulpturalnim oblicima. Silueta cipele je zatim naglašena poludragog kamenja i ostalih raskošnih ukrasa. Visoka tehnologija i najsuvremeniji materijali formiraju modernu skulpturu koja ima oblik sandale, ali gdje su i dalje vidljivi dodir i iskustvo kvalificiranih talijanskih majstora.

Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Karakter i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj prirodi jedno se razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Mijenjaju se i boje kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se u jednom objektu odražavaju dvije različite države, dvije nesputane slike. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.