Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik lampe Kapsula ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske strukture, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima daje lampi ručni radni efekt. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinan Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezoneta" pričvršćenog na unutrašnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske stimulanse. Osim što posetioci mogu doći da naprave želje prolećnog festivala, može se koristiti i kao predstava.

Fotelja

Lollipop

Fotelja Fotelja Lollipop kombinacija je neobičnih oblika i modernih boja. Njegove siluete i elementi u boji morali su izgledati na daljinu poput bombona, ali istovremeno bi se fotelja trebala uklopiti u interijere različitih stilova. Oblik chupa-chups-a činio je osnovu naslona za ruke, a leđa i sjedište izrađeni su u obliku klasičnih bombona. Fotelja Lollipop kreirana je za ljude koji vole smjele odluke i modu, ali ne žele se odreći funkcionalnosti i udobnosti.

Kontrola Kvaliteta Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvaliteta Zraka Midea Sensia AQC je inteligentni hibrid koji integrira kućnu unutrašnjost i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvaliteta zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Dobrobit dolazi putem senzorskih tehnologija koje mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlagu stabilnom, u skladu s prethodnim podešavanjem, izrađenim od MideaApp.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promovira kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim efikasnosti protoka zraka i tišine, predstavlja inovativni dodirni panel koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, njegujući inovativne proizvode na oba načina, blagostanje i estetiku. Uz različitu estetiku, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Sto

Duoo

Sto Duoo radni stol je želja da se izrazi karakter kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizuelnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora i materijala kako se ne bi ometali tokom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drveta. Stol održava besprijekornu ravnotežu, zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.