Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podne Pločice

REVICOMFORT

Podne Pločice REVICOMFORT je pod koji se može skinuti i ponovo koristiti. Brzo i jednostavno nanošenje. Spreman za upotrebu. Idealno za preuređivanje. U jednom proizvodu objedinjuju se tehničke karakteristike porculanskih pločica za cijelo tijelo, ekonomske prednosti pojednostavljenog postavljanja koje štede vrijeme, jednostavnost pokretljivosti i ponovne upotrebe u različitim prostorima. REVICOMFORT se može raditi u nekoliko Revigrésovih kolekcija: različiti efekti, boje i površine.

Aroma Difuzor

Magic stone

Aroma Difuzor Magic Stone je mnogo više od kućanskih uređaja, u stanju je stvoriti čarobnu atmosferu. Njegov oblik potiče priroda, razmišljajući o kamenu, izglađenom vodom rijeke. Vodeni element simbolično je predstavljen valom koji odvaja gornji od donjeg dijela tijela. Voda je ključni element ovog proizvoda koji pomoću ultrazvuka raspršuje vodu i mirisno ulje, stvarajući hladnu paru. Motiv vala služi za stvaranje atmosfere kroz LED svjetlost koja glatko mijenja boje. Povlačenjem poklopca aktivirate dugme za kapacitet koji kontrolira sve funkcije.

Igračke

Minimals

Igračke Minimali su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira upotreba primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Svakako, oni imaju za cilj da razotkriju suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, karakteristika i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipova, potičući ljude da odaberu lik s kojim će se identificirati.

Bežični Zvučnik

Saxound

Bežični Zvučnik Saxound je jedinstveni koncept inspirisan nekim od vodećih svjetskih govornika. To je spoj najbolje inovacije koja je napravljena prije nekoliko godina, mješavinom naših vlastitih inovacija, što ga čini potpuno novim iskustvom za Osnovni elementi Saxound-a su cilindričnog oblika i sklopa navoja. Dimenzije Saxound-a potiču iz običnog kompaktnog diska promjera 13 centimetara i visine od 9,5 centimetara, koji se može pomaknuti jednom rukom. Sastoji se od dvije 1 "Visokotonci, dva 2" srednja drajvera i bas radijator raspoređeni su u tako malom faktoru oblika.

Stolica

DARYA

Stolica Zapravo je ova stolica nadahnuta prekrasnom tinejdžerkom, prelijepom, razigranom djevojkom koja je porijekla, elegantna i istovremeno opuštena! s dugom toniranom rukom i nogama. ovo je stolica koju sam s ljubavlju dizajnirao i ona je sva ručno urezana. Ime te djevojke je "Darja."

Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena u stilskom dizajnu koji simbolizuje "pružanje ruku" (uzletna cijev koja se proteže od kružnog komada uha), ugrađena u izdržljivi materijal - aluminijsku metalnu leguru i, prije svega, opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Funkcija brzog punjenja omogućava produženje razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućava da se balansira težina na slušalicama kako bi se povećala udobnost upotrebe.