Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Motorna Pila

Rotation Saw

Motorna Pila Motorna lančana pila sa okretnom ručicom. Ovaj lanac ima dršku koja se okreće za 360 ° i zaustavlja se pod unaprijed definiranim uglovima. Općenito, ljudi sječu stabla vodoravno ili okomito okrećući svoje pile pod određenim uglom ili naginjući ili naginjući dijelove tijela. Nažalost, testera često isklizne iz korisničkog hvata ili korisnik mora raditi u neugodnom položaju, što može prouzrokovati ozljede. Kako bi nadoknadio takve nedostatke, predložena pila je opremljena okretnom ručicom kako bi korisnik mogao podesiti kutove rezanja.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspirisan terasom od travertina u prirodi, Wavy je set za čaj koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Ako gurnete šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka mira.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči izdvaja se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i uglova.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama