Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompostirajuća Ambalaža

cellulose net tube

Kompostirajuća Ambalaža Smeće glatko veličine Njemačke se sliva na Tihi ocean. Korištenje ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradivim tvarima da uđu u lanac opskrbe. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostiva Modal celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Reweom jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krompir, luk i agrume.

Stolić Za Kavu

1x3

Stolić Za Kavu 1x3 je inspiriran isprepletanim zagonetkama. To je oboje - komad namještaja i dirljiv mozak. Svi dijelovi ostaju zajedno, bez potrebe za učvršćivanjem. Princip spajanja uključuje samo klizne pokrete koji daju vrlo brz postupak sklapanja i čine 1x3 pogodnim za česte promjene mjesta. Nivo težine ne ovisi o spretnosti, već najviše o prostornom vidu. Upute su date u slučaju da korisniku treba pomoć. Naziv - 1x3 je matematički izraz koji predstavlja logiku drvene konstrukcije - jedna vrsta elementa, tri komada.

Ventilirana Okretna Vrata

JPDoor

Ventilirana Okretna Vrata JPDoor je okretna vrata prilagođena korisnicima koja se spajaju sa sustavom prozora jalousie koji pomažu u stvaranju protoka ventilacije i istovremeno štede prostor. Dizajn se odnosi na prihvaćanje izazova i njihovo rješavanje uz pojedinačno istraživanje, tehnike i vjerujte. Bilo koji ispravan ili pogrešan nije nikakav dizajn, doista je vrlo subjektivan. Međutim, veliki dizajni ispunjavaju potrebe i potrebe krajnjeg korisnika ili imaju veliki utjecaj na zajednicu. Svijet je prepun različitog dizajnerskog pristupa u svakom kutku, stoga ne odustajte od istraživanja, „ostanite gladni ostanite budale - Steve Job“.

Višenamjenski Stol

Bean Series 2

Višenamjenski Stol Ovu su tablicu osmislili dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. Projekt je inspirisan wiggly oblicima French Curves i zagonetkama slagalica, a služi kao središnji komad u uredskoj konferencijskoj sali. Ukupni oblik prepun je peruti, što je dramatičan odmak od tradicionalnog formalnog korporativnog konferencijskog stola. Tri dijela stola mogu se preoblikovati u različite cjelokupne oblike da bi se razlikovali rasporedi sjedenja; stalno stanje promjena stvara razigranu atmosferu za kreativni ured.

Višenamjenska Stolica

charchoob

Višenamjenska Stolica Kubični oblik proizvoda održava ga stabilnim i uravnoteženim u svim smjerovima. Nadalje, trosmjerna upotreba proizvoda u formalnom, neformalnom i prijateljskom etiketu moguća je samo okretanjem stolica od 90 stupnjeva. Ovaj je proizvod dizajniran na način da bude što lakši (4kg) uzimajući u obzir sve aspekte njegove funkcionalnosti. Ovaj je cilj postignut odabirom materijala male težine i sličnih okvira kako bi težina proizvoda bila što manja.

40 "led Televizor

GlassOn

40 "led Televizor To je kolekcija okvira bez okvira s različitim dizajnerskim rješenjima u promjenjivim veličinama sa staklenim elementom. Elegantnost stvorena transparentnošću stakla nastavlja se gracioznošću metalnih završnih obrada koji okružuju zaslon velikih veličina. Bez naviknutog plastičnog prednjeg poklopca i okvira, dizajn se odnosi kroz virtualni svijet i publiku s drastično smanjenom debljinom u proizvodima od 40 ", 46" i 55 ". Čitav metalni okvir koji drži staklenu prednju stranu poboljšava kvalitetu dizajna uz precizne detalje veze različiti materijali.