Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana prema strategijama ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedište, odabrani zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu praškastom pločom, idealnu za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.

Slavina

Amphora

Slavina Serija Amfora dizajnirana je za povezivanje prošlosti i budućnosti i daje priliku da se iskuse osnovni i funkcionalni oblici drevnih vremena. Danas nije bilo lako učiniti pristupnom vodom svoju izvornu vodu. Neuobičajeni oblik slavine dolazi iz stoljeća prije danas, ali njena patrona za uštedu vode donosi sutra. Slavina retro dizajnirana od uličnih fontana drevnih vremena i unosi estetiku u vaše kupaonice.

Umivaonik

Serel Wave

Umivaonik Umivaonik SEREL Wave zauzima svoje mjesto u modernim kupaonicama svojim nominativnim linijama, funkcionalnim rješenjima i impresivnom kvalitetom. Umivaonik SEREL Wave; dok mijenja trenutnu percepciju dvostrukog umivaonika svojim jedinstvenim oblikom posude, uključuje i upotrebu odraslih i djeteta zajedno sa svojim estetskim oblikom. Pored toga što se koristi kao dječji bazen, on pruža funkciju za otpatke i čišćenje cipela koje se koriste u islamskoj kulturi. Opći pristup dizajniranju umivaonika je modernizam i funkcionalizam. Ovakav pristup utječe na dizajn tako važno.

Kupaonski Set

LOTUS

Kupaonski Set Razmišljanje o kupaonicama cvijeta Lotus ... Lotus kupaonica implementirana je inspiracijom iz oblika lišća Lotusovog cvijeta. Zhou Dunyi koji podučava Konfucijevu filozofiju rekao je: "Sviđa mi se cvijet Lotusa, jer raste u blatu i nikad se ne zaprlja", u njegov diskurs. Listovi lotosa su odbojnici od prljavštine kao što je ovdje navedeno. Lišće struktura cvijeta Lotus imitirala je u proizvodnji serije

Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu farmaceutskih unutrašnjosti, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti, umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće slobodnije od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na svjetlosni trag koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED osvjetljenih pločica koje odgovaraju boji isto toliko dinamično osvjetljenih brojača

To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok čistoća WC školjke ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona ostavlja i jednostavan i minimalni povjetarac u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće sa čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajniranog sedišta presvlake lako odvojivog, zaključavajućeg mehanizma toaletnih sjedala je funkcijska kontrolna tipka koja se umetne u unutarnji dio garniture. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.