Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 je novi tehnički uređaj za integriranje Interneta, multimedije i komunikacije, a kućnim korisnicima nudi raznolike interaktivne usluge uključujući masovnu reprodukciju internetskog sadržaja i HD videopozive. Spajanjem STB na TV u okruženju porodične mreže, korisnik može brzo nadograditi zajednički televizor na pametni televizor, koji porodičnim korisnicima donosi odličan AV zabavni doživljaj.

Kupaonski Namještaj

Sott'Aqua Marino

Kupaonski Namještaj Kolekcija Sott'Aqua Marino sa svojim kreativnim detaljima podvodnog svijeta do kupaonice nudi luksuz dizajniranja vlastite kupaonice koristeći širok raspon izbora za modulaciju. Sot'Aqua Marino može ponuditi jedinstven pristup dizajnu za sve kupaonica sa svojom fleksibilnošću koja se koristi s jednostrukim ili dvostrukim ormarićima s umivaonikom. Okruglo ogledalo pričvršćeno na zid vješalicom također ima skriveni sustav rasvjete.

47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Triump

47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju Konstruktivistički pristupi koji potiču osjećaj glatkoće, uredni rubovi bili su naša inspiracija. Dizajner je želio njegovati zgodna i vizualna osjetila publike iluzijama stvorenim različitim materijalima kao što su staklo, lim, kromirane površine i bijela svjetlost.

Tuš

Rain Soft

Tuš Prizor vodopada u prirodi može privući sve i gledajući ga ili tuširajući se ispod, može stvoriti opuštajuće sječe. Stoga je bilo potrebno simulirati opuštajući prizor vodopada unutar kuća i stanova, tako da se može osjetiti radost tuširanja ispod vodopada kod kuće. U ovom su dizajnu dvije vrste prskanja. Način pesnice: Gustina ili koncentracija vode je u sredini i tijelo se može oprati Drugi način rada: Voda se izlije vertikalno u obliku prstena i može se koristiti šampon i on je okružen vodenim zidom i ovaj zid može biti ja

High End Tv

La Torre

High End Tv U ovom dizajnu ne postoji prednji poklopac koji drži ekran. Televizor se drži iza stražnjeg ormara skrivenog iza ploče ekrana. Eloksalni tanki okvir koji okružuje zaslon koristi se samo za kozmetičku iluziju. Iz svih ovih razloga, samo dominantan element je zaslon za razliku od uobičajene TV forme. Eiffelov toranj izvor inspiracije za La Torre. Neke od glavnih sličnosti ove dvojice su reformisti svog vremena i imaju isti pogled sa strane.

42 "bms Vodio Televizor

Agile

42 "bms Vodio Televizor AGILE LED televizor dizajniran je tako da naglašava sliku na ekranu primjenom uskih okvira i uhvati TV trend sa vitkim izgledom. Oštrina na tankoj ivici oko ekrana pruža različite refleksije i sjaj svetlosti na površini, što rezultira s lakoćom dizajna. To utiče i na dizajn postolja za televizor. Metalne završne površine s matiranim plastičnim nogama i poluprozirnim vratom stopala izvode se s istim ciljem kao i za TV. Dio prilagodbe AGILE-a su prozirne leće u bojama.