Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet

1,6 S.M. OF LIFE

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet Glavni koncept bio je komentirati činjenicu da se naši životi smanjuju kako bismo se uklopili u skučeni prostor naše kancelarije. Na kraju sam shvatio da svaka civilizacija može imati vrlo različitu percepciju stvari ovisno o njenom društvenom kontekstu. Na primjer, ovaj bi se stol mogao koristiti za siestu ili za nekoliko sati sna noću u one dane kada se netko bori da ispuni rokove. Projekt je dobio ime po dimenzijama prototipa (2,00 metra i 0,80 metra širine = 1,6 cm) i činjenici da rad nastavlja zauzimati sve više i više prostora u našem životu.

Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata

Biometric Facilities Access Camera

Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata Biometrijski uređaj ugrađen u zidove ili kioske koji snima šarenicu i cijelo lice, a zatim upućuje na bazu podataka da bi odredio korisničke privilegije. Omogućuje pristup otključavanjem vrata ili prijavom korisnika. Ugrađene su funkcije za povratne informacije korisnika radi jednostavnog samoodređivanja. Kapa nevidljivo osvjetljava oko, a postoji i bljeskalica pri slabom svjetlu. Prednja strana ima 2 plastična dela koji omogućavaju duo-tone boje. Manji deo privlači oko sitnim detaljima. Oblik pojednostavljuje 13 komponenti okrenute prema naprijed u estetskiji proizvod. To je za korporativno, industrijsko i domaće tržište.

Senzorna Slavina

miscea KITCHEN

Senzorna Slavina Sustav miscea KITCHEN je prva kuhinjska slavina za doziranje bez tekućina s više tekućina na dodir. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni sistem i jednostavan za upotrebu, eliminira potrebu za posebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. S sistemom se mogu koristiti različite visokokvalitetne i djelotvorne sapune, deterdženti i dezinficijensi. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Senzorna Slavina

miscea LIGHT

Senzorna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen direktno u slavinu za udobnost i maksimalne higijene ruku. Koristeći brzu i pouzdanu senzorsku tehnologiju, pušta sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni dozator sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada pušta samo kada se ruka korisnika stavi ispod izlazne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski sa čistim linijama koje se neprimetno mešaju od skenera do ekrana. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi jednostavnog održavanja ili brze zamene. MBAS 1 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako stimulirati naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspirisan igrom iz djetinjstva koju svi poznajemo. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku labirint, omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda s nezaboravnim korisničkim iskustvom i izgledom koji treba uskladiti.