Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Lom Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila zasnovano na serija kao primjer Fracture Bien naišla je na jednu od najupečatljivijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno osmišljen za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnog karaktera koji je povezan sa funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sistema kabineta. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom kao što su umetak za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Postoje četiri glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Lampica

Muse

Lampica Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalni kvalitet 'svjetlosti' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine 'vremena', 'materije' i 'svjetlosti' u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražava ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi je izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog štampanja, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i kalibraciju svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Fokusiran na brzinu i jednostavnost upotrebe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisnikov doživljaj i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sistem upravljanja brodom dizajniran je tako da odgovara i velikim i laganim plovilima, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućavaju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima, a istovremeno smanjuju stres na operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesivi ekran smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u mračnim morima.