Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

V TV - 46120

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju Inspiriran je reflektirajućim površinama visokog sjaja i efektima ogledala. Prednji i zadnji stražnji poklopac izrađeni su od plastične tehnologije brizganja. Srednji dio je izrađen od lijevanog lima. Potporno postolje posebno je dizajnirano od stakla obojenog sa stražnje strane i prozirnim vratom s kromiranim detaljima prstena. Nivo sjaja koji se koristi na površinama postignut je posebnim postupcima bojenja.

Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od blistavog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i baštensku baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih otvorenih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućava korisnicima da se lako prilagode željenim razinama osvjetljenja 3-kanalnog sustava osvjetljenja. NI takođe prihvaća LED napajač niskog napona od 12 V koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski efikasno napajanje za sistem s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Rasvjetna Tijela

Yazz

Rasvjetna Tijela Yazz je zabavno rasvjetno tijelo napravljeno od zavojljivih polugolih žica koje omogućuju korisniku da se savije u bilo koji oblik ili oblik koji odgovara njihovom raspoloženju. Također dolazi s priloženim priključkom što olakšava kombiniranje više jedinica. Yazz je i estetski privlačan, jednostavan za upotrebu i ekonomičan. Koncept je proizašao iz ideje minimiziranja rasvjete do njenih najosnovnijih osnova kao krajnjeg izraza ljepote bez gubitka estetske utjecajne rasvjete jer je industrijski minimalizam umjetnost sama po sebi.

Stolica

Kagome

Stolica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „kagome stolicu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, inspirisanih jedinstvenim izvorima kao što su tradicionalni japanski zanat i obrasci. Kagome stolica je napravljena od 18 trougla pod pravim uglom koji se međusobno podržavaju i kada se posmatra odozgo formira tradicionalni japanski zanatski uzorak kagome moyou.

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc-

BENT

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc- Dizajniran po principu masovnog prilagođavanja, ispunjava potrebe korisnika na bolji način u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Glavni izazov u ovom projektu bio je izraditi dizajn koji bi zadovoljio različite potrebe četiri korisničke grupe u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Tri glavne stavke za prilagodbu definirane su i koriste se za razlikovanje proizvoda za ove korisničke skupine: 1. dijeljenje zaslona2 . prilagodba visine zaslona3. kombinacija tipkovnice i kalkulatora. Prilagođeni sekundarni modul zaslona priložen je kao rješenje, a jedinstvena prilagodljiva kombinacija tipkovnice i kalkulatora je prop

Lampica

Hitotaba

Lampica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „hitotaba lampu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, inspirisanih jedinstvenim izvorima kao što su tradicionalni japanski zanat i obrasci. Svjetiljka Hitotaba nadahnuta je slikovitim pogledom na japansko selo gdje su snopovi rižine slame obješeni dolje kako bi se nakon žetve osušili.