Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica

Ezalor

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica Upoznajte višestruki sustav kontrole pristupa senzorima i kamerama, Ezalor. Algoritmi i lokalno računanje osmišljeni su za privatnost. Tehnologija protiv spoofiriranja na financijskoj razini sprječava maske protiv lažnih lica. Meka reflektivna rasvjeta donosi udobnost. Korisnici na tren mogu lako pristupiti mjestu koje vole. Autentifikacija bez dodira osigurava higijenu.

Kolekcija Namještaja

Phan

Kolekcija Namještaja Kolekcija Phan inspirisana je spremnikom Phan koji je tajlandska kultura kontejnera. Dizajner koristi strukturu Phan posuda kako bi napravio strukturu namještaja koja ga čini jakim. Dizajnirajte formu i detalje koji je čine modernom i jednostavnom. Dizajner je za izradu složenih i jedinstvenih detalja koji se razlikuju od ostalih koristio tehnologijom laserskog rezanja i kombinacijom sklopive metalne ploče s CNC drvetom. Podloga je dovršena sistemom s praškastim slojem kako bi struktura ostala duga, jaka, ali lagana.

Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost s ultra tankim oblikom. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene stranice pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega vrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi komadi zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održiv ratan u brišuće se obline i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Uparena, ili korištena kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.

Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje sa mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov oblik inspirisan je teleskopima, ali umjesto toga, on se želi fokusirati na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D štampanjem pomoću plastike na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Lampica

Mobius

Lampica Mobius prsten daje inspiraciju za dizajn Mobiusovih svjetiljki. Jedna traka svjetiljke može imati dvije sjene površine (tj. Dvostranu površinu), prednju i obrnutu stranu, koje će udovoljiti sveobuhvatnoj potražnji za osvjetljenjem. Njegov poseban i jednostavan oblik sadrži tajanstvenu matematičku ljepotu. Stoga će se u kućni život vratiti više ritmičke ljepote.