Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Muse

Lampica Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalni kvalitet 'svjetlosti' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine 'vremena', 'materije' i 'svjetlosti' u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražava ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi je izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog štampanja, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i kalibraciju svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Fokusiran na brzinu i jednostavnost upotrebe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisnikov doživljaj i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sistem upravljanja brodom dizajniran je tako da odgovara i velikim i laganim plovilima, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućavaju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima, a istovremeno smanjuju stres na operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesivi ekran smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u mračnim morima.

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Coat Stand dizajniran je kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljeno je da proizvod i trgovina na malo budu dizajnirani tako da budu lagani, snažni i masovno proizvodni.

Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svakom detalju nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Naročito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) . Život LED modula navodi proizvođač sa 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tokom životnog vijeka (1x2 korak MacAdams tijekom životnog vijeka).