Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Za Disanje

P Y Lung

Igra Za Disanje Dizajn uređaja nalik na igračke za sve uzraste tako da će svi imati koristi od redovnog treninga sa dahom za povećanje kapaciteta pluća puhanjem lopte za prolazak kroz staze s različitim kontrolnim točkama za kontrolu udisaja i izdisaja zraka. Pjesme dolaze u raznim modulima, fleksibilnim i zamjenjivim. Struktura magnetnog mehanizma dizajnirana u alatu za izgradnju daha koja omogućava prilagođavanje nečijem respiratornom stanju.

Set Namještaja

ChuangHua Tracery

Set Namještaja ChuangHua Tracery pogodan je za kućni deko, poslovni prostor, hotel ili studio koji je njegovu suštinu inspirisao ChuangHua, kineskim uzorkom rešetki prozora. Koristeći tehnologiju savijanja lima i premaza u prahu u živopisnoj crvenkastoj boji, čisto bijelom bojom koja je uljepšala njegov svečani izgled, čineći ih slobodnim od metalne slike tvrdog, hladnog i teškog. Estetski jednostavan, čist i uredan u svom strukturalnom obliku dizajniran, kad svjetlost prođe kroz uzorak laserskog rezanja, sjena se projicira na okolni zid i pod koji pokazuje sjaj ljepote.

Igračka Za Obrazovanje

GrowForest

Igračka Za Obrazovanje Pomaganje djeci u razumijevanju ciljeva održivog razvoja života na kopnu, zaštite, očuvanja i obnove šuma. Model drveća identičan je domaćim drvenim vrstama bagrema akacije, tamjan cedrovine, Tochigi, tajvanske jele, kamfora i azijske jele. Topao dodir drvene teksture, jedinstveni miris svake vrste drveća i visinski teren za različite vrste drveća. Ilustrirana knjiga priča pomaže dubokom ukorjenjivanju djece sa konceptom zaštite šuma, učenjem razlika između vrsta drveća na Tajvanu, dovodeći koncept očuvanja šuma sa slikovnicom.

Kofer

Rhita

Kofer Montaža i demontaža dizajnirani zbog održivosti. S dizajniranim inovativnim sustavom šarki, 70 posto dijelova je smanjeno, nema ljepila ili zakovice za pričvršćivanje, nema šivanja unutarnje obloge, što olakšava popravak, a smanjenih 33 posto količine tereta, na kraju produžite kofer životni ciklus. Svi dijelovi se mogu kupiti pojedinačno, za prilagođavanje vlastitog kofera ili zamjenu dijelova, nije potreban povratni kofer za popravni centar, štedi vrijeme i smanjuje otisak ugljika.

Vanjska Metalna Stolica

Tomeo

Vanjska Metalna Stolica Tokom 60-ih, vizionarski dizajneri razvili su prvi plastični namještaj. Talenat dizajnera u kombinaciji sa svestranošću tvari doveo je do njegove neophodnosti. I dizajneri i potrošači postali su ovisni o njemu. Danas znamo njegove opasnosti po okoliš. Ipak, terase restorana ostaju ispunjene plastičnim stolicama. To je zato što tržište nudi malo alternative. Svijet dizajna i dalje je rijetko naseljen proizvođačima čeličnog namještaja, čak ponekad objavljuju modele s kraja 19. stoljeća… Ovdje dolazi rođenje Tomea: moderna, lagana i čelična stolica.

Ugradnja Fenjera

Linear Flora

Ugradnja Fenjera Linearna flora nadahnuta je brojem "tri" iz bugenvila, cvijeta okruga Pingtung. Osim tri latice bougainvillea koje se vide ispod umjetničkog djela, varijacije i višestruke latice mogle su se primijetiti u različitim aspektima. Kako bi proslavio 30. godišnjicu Tajvanskog festivala u Lanternu, umjetnik dizajna rasvjete Ray Teng Pai pozvao je odjel za kulturna pitanja okruga Pingtung da stvori nekonvencionalni fenjer, jedinstvenu kombinaciju forme i tehnologije, čime je poslao poruku o transformaciji baštine festivala i povezujući ga s budućnošću.