Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikle

Astra Stylish Bike Lamp

Rasvjeta Za Bicikle Astra je jednokraka biciklistička svetiljka sa revolucionarnim dizajniranim aluminijumskim kućištem. Astra savršeno kombinira tvrdo postavljanje i lagano kućište u čistom i stilskom rezultatu. Jednostruka bočna aluminijska ruka ne samo da je izdržljiva, već i omogućava Astri da pluta na sredini upravljača što pruža najširi raspon greda. Astra ima savršenu odsečenu liniju, snop neće izazvati odsjaj kod ljudi s druge strane ceste. Astra daje biciklu par sjajnih očiju da osvijetle put.

Kolica Od Hladnog Sira

Keza

Kolica Od Hladnog Sira Patrick Sarran kreirao je kolica sa sirom Keza u 2008. Prvenstveno alat, ovaj kolica također mora pobuditi znatiželju gostiju. To se postiže stiliziranom lakiranom drvenom konstrukcijom sastavljenom na industrijskim točkovima. Otvaranjem zatvarača i raspoređivanjem njegovih unutrašnjih polica, kolica otkrivaju veliku prezentacijsku tablicu sazrelih sireva. Koristeći ovaj korak, konobar može usvojiti odgovarajući govor tijela.

Odvojivi Stolovi

iLOK

Odvojivi Stolovi Dizajn Patricka Sarrana odjekuje čuvenu formulu koju je skovao Louis Sullivan "Forma slijedi funkciju". U tom su duhu iLOK tablice zamišljene da daju prednost lakoći, snazi i modularnosti. To je omogućeno zahvaljujući drvenom kompozitnom materijalu vrhova stola, lučnom geometriji nogu i strukturalnim nosačima pričvršćenim u medenom srčanom srcu. Koristeći kosi spoj za bazu, ispod se dobija korisni prostor. Konačno, iz drveta izvire topla estetika koju su cijene u finim blagovaonicama.

Privjesna Svjetiljka

Snow drop

Privjesna Svjetiljka Snežni kap je plafon i modularno osvetljenje. Njegova pogodnost je reguliranje njegove svetlosti modulacijom zahvaljujući sistemu glatkog remenja. Korak po korak, igrajući se s protutežom, korisnik je u mogućnosti povećati i smanjiti svjetlinu. Modulacija ovog dizajna podsjeća na različite faze cvjetanja snježne pahulje od početka s tetraedrom do kraja s četiri fraktala trokuta. Starinska jantarna žarulja Edison umetnuta je u ekskluzivnu četverokutnu kutiju napravljenu od opalescentno bijelog pleksija kada dizajn bude zatvoren.

Ručna Preša

Kwik Set

Ručna Preša Višenamjenska kožna ručna preša je intuitivna, univerzalno dizajnirana mašina koja pojednostavljuje živote svakodnevnih kožnih majstora i maksimalno iskorištava vaš mali prostor. Omogućuje korisnicima rezanje dizajna kože, otisaka / reljefa i postavljanje hardvera sa 20 plus prilagođenih matrica i adaptera. Ova platforma osmišljena je od početka kao proizvod vodeći u klasi.

Sat

Pin

Sat Sve je počelo jednostavnom igrom u razredu kreativnosti: tema je bila "sat". Tako su pregledani i istraženi razni zidni satovi, digitalni i analogni. Inicijalna ideja pokrenuta je od najmanje značajne površine satova, a to je čep na kojem satovi obično vise. Ova vrsta sata uključuje cilindrični stup na koji su ugrađena tri projektora. Ovi projektori čine tri postojeća ručka identična onima uobičajenih analognih satova. Međutim, oni projektuju i brojeve.