Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sto

Codependent

Sto Suvislo se bori protiv psihologije i dizajna, posebno usredsređujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, zavisnost od zavisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se oslanjati jedna na drugu kako bi funkcionirale. Dva oblika nisu u stanju da stoje sama, ali zajedno stvaraju jednu funkcionalnu formu. Konačna tablica je moćan primjer čija je cjelina veća od zbroja njenih dijelova.

Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Komplet za vilicu, kašiku i nož zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara harmoniju stola. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata montažnih stambenih tipologija. Prvi prototip izgrađen je za holandsku porodicu na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogom od borovog drva, koji je na svoje ciljno mjesto otpremljen na jednom kamionu. Zgrada je dizajnirana oko centralnog servisnog jezgra kako bi se optimizirala logistička efikasnost u pogledu sastavljanja, održavanja i upotrebe. Projekt traži integralnu održivost u pogledu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih performansi.

Otvarač Za Pisma

Memento

Otvarač Za Pisma Započnite s zahvalnošću. Niz otvarača pisama koji odražavaju zanimanja: Memento nije samo skup alata već i niz predmeta koji iskazuju zahvalnost i osjećaje korisnika. Kroz semantiku proizvoda i jednostavne slike različitih struka, dizajni i jedinstveni načini korištenja svakog Memento komada pružaju korisniku razne iskren doživljaj.

Fotelja

Osker

Fotelja Osker vas odmah poziva da se odmarate i opustite se. Ova fotelja ima vrlo izražen i zakrivljen dizajn koji pruža karakteristične karakteristike kao što su savršeno izrađene drvene stolarije, kožni nasloni za ruke i jastuci. Mnogo detalja i upotreba visokokvalitetnih materijala: kože i punog drveta garantiraju moderan i bezvremenski dizajn.

Umivaonik Za Umivaonike

Eva

Umivaonik Za Umivaonike Inspiracija dizajnera potekla je iz minimalnog dizajna i za korištenje kao tiho, ali osvježavajuće svojstvo u prostoru kupaonice. Nastala je iz istraživanja arhitektonskih oblika i jednostavnog geometrijskog volumena. Bazen može biti potencijalno element koji definira različite prostore okolo i istovremeno središnja točka u prostoru. Vrlo je jednostavan za upotrebu, čist i izdržljiv takođe. Postoji nekoliko varijacija uključujući samostalnu, sjedeću klupu i zidnu ugradnju, kao i jednostruki ili dvostruki umivaonik. Varijacije u boji (RAL boje) pomoći će integriranju dizajna u prostor.