Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kućni Stol

Marken Desk

Namještaj Za Kućni Stol Vizualno lagan osjećaj ovog elegantnog, a opet snažnog stola vraća nas u skandinavsku školu dizajna. Neugodan oblik nogu, način na koji se naslanjaju na prednje dijelove gotovo poput vlastitih gesta pozdrava, podsjeća nas na silouetu plemenitog muškarca sa šeširom koji pozdravlja damu. Stol nas pozdravlja da ga koristimo. Oblik ladica, poput zasebnih udova stola, svojim osjećajem vješanja i personaliziranim pogledom ispred, skenira sobu poput budnih očiju.

Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je stolica u baru koja je dizajnirana u sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikl. .Kada mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedi.

Blagovaonska Stolica

'A' Back Windsor

Blagovaonska Stolica Čvrsto tvrdo drvo, tradicionalna stolarija i savremene mašine ažuriraju finu Windsor stolicu. Prednje noge prolaze kroz sedište da postanu kraljev stub, a zadnje noge do grebena. Trijagulacijom ovaj snažni dizajn usklađuje sile kompresije i napetosti do maksimalnog vizuelnog i fizičkog efekta. Mliječna boja ili prozirna završna obrada ulja održavaju održivu tradiciju Windsor stolica.

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Twins

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke Koncept Twins stola je jednostavan. Šuplji stolić za kavu pohranjuje dva puna drvena sjedala unutra. Desna i lijeva površina stola, zapravo su poklopci koji se mogu izvući iz glavnog dijela stola kako bi se omogućilo izvlačenje sjedala. Sjedala imaju sklopive noge koje treba zakrenuti da bi stolica bila ispravna. Jednom kada su stolica ili obje stolice van, poklopci se vraćaju za stol. Kad su stolice van, stol također funkcionira kao ogroman odjeljak za odlaganje.

Stolica U Dnevnoj Sobi

Cat's Cradle

Stolica U Dnevnoj Sobi Brojke ili vlakna, dilema trenutnog procesa dizajna. Svi smo početnici, ali neki od nas moraju raditi na tome. Dizajneri u početku promatraju svaku dostupnu tehniku i nauče neke. S vremenom (~ 10.000 sati) stječemo mogućnost (-e) koji uzdižu / populariziraju / personaliziraju / ekonomiziraju našu igru. Dakle, fasciniran sam trenutnom fascinacijom medijima koji predlažu da je najosnovniji građevni blok dizajna cifra, koja se lako kontrolira. Brojka nije jedinica koja stvara život, već je samo zaokruživanje na najmanje uobičajeni nazivnik manji od vlakana. Dizajn je najmanje krhotina, rascjepa i vlakana.

Kauč Na Razvlačenje

Umea

Kauč Na Razvlačenje Umea je vrlo seksi, vizualno lagan i elegantan kauč na razvlačenje za do tri osobe koje sjede i dvije osobe u položaju spavanja. Iako je hardver klasični klik klik sistem, prava inovacija toga dolazi od seksi linija i kontura koje čine ovaj prilično privlačan komad namještaja.