Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća lampa Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do inspiracije, slikara Mondriana. To je viseća lampa pravokutnog oblika u horizontalnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva obojenog akrila. Lampa ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emituje svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuzno, neinvazivno osvjetljenje, koje se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Bučice

Dbgripper

Bučice Ovo je siguran i dobar fitnes alat za držanje za sve uzraste. Prevlaka meka na dodir na površini, pruža svilenkast osjećaj. Napravljen od 100% silikona koji se može reciklirati sa specijalnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih nivoa tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcioni trening sile prianjanja. Hvatalica za ruke takođe može da stane na zaobljeni urez sa obe strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Vaza

Canyon

Vaza Ručno rađena vaza za cvijeće proizvedena je od 400 komada preciznog laserskog rezanja lima različitih debljina, slaganje sloj po sloj i zavareno dio po dio, demonstrirajući umjetničku skulpturu vaze za cvijeće, predstavljenu u detaljnom uzorku kanjona. Slojevi naslaganog metala prikazuju teksturu kanjonskog dijela, također povećavajući scenarije s različitim ambijentima, stvarajući nepravilne promjene prirodne efekte teksture.

Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje kvalitete svojstvene glavi porodice: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi uglovi, kružni i pravougaoni oblici u kombinaciji sa elementima ornamenta podržavaju vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se ofarbati u bilo koju željenu boju. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.

Stočić Za Kafu

Sankao

Stočić Za Kafu Sankao stočić za kafu, "tri lica" na japanskom, elegantan je komad namještaja koji treba da postane važan lik svakog modernog dnevnog boravka. Sankao je zasnovan na evolucionom konceptu koji raste i razvija se kao živo biće. Izbor materijala može biti samo puno drvo sa održivih plantaža. Sankao stočić za kafu podjednako kombinuje najvišu tehnologiju proizvodnje sa tradicionalnom zanatom, čineći svaki komad jedinstvenim. Sankao je dostupan u različitim vrstama masivnog drveta kao što su iroko, hrast ili jasen.

Tws Slušalice

PaMu Nano

Tws Slušalice PaMu Nano razvija "nevidljive u uhu" slušalice prilagođene mladim korisnicima i pogodne za više scenarija. Dizajn se zasniva na optimizaciji podataka o ušima više od 5.000 korisnika, i konačno osigurava da će većina ušiju biti udobna kada ih nosite, čak i dok ležite na boku. Površina kućišta za punjenje koristi specijalnu elastičnu tkaninu da sakrije indikatorsko svjetlo kroz integriranu tehnologiju pakiranja. Magnetno usisavanje olakšava rad. BT5.0 pojednostavljuje rad dok održava brzu i stabilnu vezu, a aptX kodek osigurava viši kvalitet zvuka. IPX6 Vodootpornost.